Cultural Divercity Projemiz

15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu E-twinning Projesi ''Cultural Diversity Union'' eTwinning, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır. Bizim bu kapsamdaki projemizin adı Cultural Diversity Union. eTwinning projemiz Cultural Diversity Union okulumuz İngilizce Öğretmeni Seçil Sezen Teknoloji Tasarım Öğretmeni Emine Danacı, Türkçe Öğretmeni Nurcan Kösetürk, DİKAB Öğretmeni Fatih Şimşek ve 3 yabancı ve 4 Türk ortağın katılımı ile Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından onaylanmış ve çalışmalarına Mart 2023 tarihi itibarıyla başlamıştır. Kültürel Çeşitlilik Birliği Projemiz ile kültürel mirasımızın önemi ve tanıtımı, teknolojinin eğitimde aktif kullanımı, kültürel çeşitliliğin etkileşimini ve asimilasyonunu artıracak çalışmaların yapılması amaçlanmaktadır. Projenin amacı; dil öğretiminde önemli olan 4 temel beceriyi farklı aktivitelerle pekiştirmek,İngilizce dersini 21. Yüzyıl becerileri doğrultusunda daha etkili öğrenmek ve öğrenmeyi kalıcı hale getirmek; web 2 araçlarını kullanmak ve içerik üretmek,teknolojiyi doğru ve etkin kullanmak,dili etkin kullanmak, partnerler arası iletişimi etkin kılmak,işbirliği çerçevesinde teknolojiyi eğitimle bir arada kullanmak. Poje sürecinde; proje ortakları arasındaki iletişimi artırmak amacıyla ortaklar web 2 araçlarını kullanarak çeşitli aktiviteler hazırlayıp Kültürlerini birbirlerine tanıtacaklardır.

08-03-202308-03-202308-03-202308-03-202308-03-202308-03-2023

Yayın: 08.03.2023 - Güncelleme: 08.03.2023 11:08 - Görüntülenme: 247